Η Τοποθεσία/ Location

Η τοποθεσία τους είναι ιδιαίτερα προνομιακή και προσφέρει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από το βάρος του αυτοκινήτου καθώς διαθέτουν θάλασσα, ποτό και φαγητό σε απόσταση αναπνοής. Βρίσκονται στο Γιαλισκάρι, μόλις 2 χιλιόμετρα από την Κορρησία, το λιμάνι της Κέας, με πολύ εύκολη πρόσβαση. Ακριβώς απέναντι (50 μέτρα), είναι η όμορφη οργανωμένη παραλία του Γιαλισκαρίου στην οποία μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το φαγητό ή και το απογευματινό ποτό σας στον καινούριο και πανέμορφο café-restaurant. 


Επίσης, το Βουρκάρι με πληθώρα γραφικών εστιατορίων, μπαρ και καφετεριών απέχει  μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκεται η γνώστη απέραντη παραλία του Οτζια. Η απόσταση από την χώρα της Κέας, την Ιουλίδα, είναι 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

 
Στα 100μ από το συγκρότημα υπάρχει στάση τοπικού λεωφορείου και στο Βουρκάρι πιάτσα ταξί  με τα οποία μπορείτε να μετακινηθείτε  προς το λιμάνι, τον Οτζιά, τη χώρα αλλά και στον γραφικό οικισμό του Κούνδουρου.

The privileged location of the complex offers the opportunity to enjoy relaxing vacation even without the need of a car as beach access and food&beverage options are within walking distance.

Access is very easy either by car, taxi or public bus, as the house is located 2km from the port.

Gialiskari beach is only at 50m away, a cosy organized beach with a beautiful café restaurant.

Vourkari – the heart of the island – is only 5 minutes walking where you can find a wide range of restaurants, bars, cafes as well as a mini market.

Public bus station within 100m from the complex, which can take you to Ioulida, Otzias beach and Pisses.